Ние създаваме тренд

Хубавото бижу е невероятен акцент – може да промени и разкраси, може да допълни или да подчертае, може да открои Вас. При нас ще откриете бижута, които дават заявка за нежност,  елегантност, стил, финес и атрактивност… дават заявка на света за Вас!

При нас перфектно можете да допълните и подчертаете  своя стил, а защо не дори да изградите и нов, още по-атрактивен и зашеметяващ. Убедени сме, че всеки почитател на нестандартната и открояваща се визия, без значение от пол и възраст, ще открие част от себе си тук.  Предлагаме голям избор както за хора, които предпочитат фината и деликатна визия, така и за всички онези, които търсят WOW ефект при всяка своя поява.

TRIPIN' - качество и елегантност

  • Голяма част от бижута Tripin’ са изработени от неръждаема стомана клас 316L. Това е изключително висококачествена стомана, позната още като медицинска заради широкото ѝ приложение в хирургията. От нея се изработват много от хирургичните инструменти, импланти, винтове и т.н. Този клас неръждаема стомана е с ниско съдържание на въглерод, което я прави неподатлива на корозия. Тя е устойчив и надежден материал с изключителна здравина и твърдост и с гладка, полирана повърхност. В същото време  притежава хипоалергични свойства и допирът ѝ с човешката кожа не може да причини никакви нежелани реакции, дискомфорт, болка или обрив и сърбеж. Всички тези качества я правят изключително подходяща за изработката на перфектните бижута. Те могат да бъдат носени дори от хора с алергии към черни и благородни метали, както и от малки деца и дори бебета. При нас може да откриете и модели обеци с иновативно закопчаване, които са изключително подходящи за малки деца и за хора, които имат нетърпимост към обеците със стандартно закопчаване (винтче). Те са невероятно удобни и практически не предизвикват никакъв дискомфорт и наранявания по кожата  дори по време на сън.
  • Цветовите вариации при нашите бижута са постигнати с  един или няколко слоя IP покритие (Ion plating). По този начин се постига декоративно покритие на неръждаемата стомана. Целта на декоративното покритие е главно да се подобри цвета и да се украсят свойствата на външния вид на детайла, като се повиши устойчивостта на износване и корозионната устойчивост за удължаване на експлоатационния живот на изделието.
  • Бижута Tripin’ не изискват никаква специална поддръжка  – достатъчно е единствено да бъдат избърсани с мокра кърпа или да бъдат измити с топла вода и сапун. Те не потъмняват, не губят своя блясък и красота във времето. Те са вечни!