fbpx

Кои сме ние и за какво се борим

Friendship Blog

Здравейте, мили хора!

Всички IT и маркетинг експерти ни казват, че статиите в блога към онлайн магазин е добре да имат полезно съдържание, за да генерират трафик към сайта… и под ‘полезно съдържание’ се разбира нещо от типа “Как с две капки от еди-кой-си препарат да прeвърнем сребърното синджирче в златно?!” 🙂 . Аз, обаче, намирам за повече от полезно да се запознаем и ако може тази публикация да ‘генерира’ приятелство. Искам да сте наясно кой стои зад TREND: Tripin’, защо стои там и какво иска да постигне от тази си стояща позиция 😉 . Искам да ме познавате… искам да можете да ми звъннете и да ми кажете “Хей, трябва ми подарък СПЕШНО! Пускам ти ей тая поръчка… опаковай ми я хубаво, боцни една кордела и ми я прати за утре, че съм канен/канена на рожден ден” … и искам да ви е комфортно да го направите. Надявам се да стигнем до този момент, а сега просто обявявам, че съм тук и съм готова да ви бъда приятелка.

Казвам се Параскева Николова, но приятелите ме наричат Кеви. Вече над 15 години се занимавам с търговия на метали и не съм никак лош търговец. Харесвам си работата, но винаги нещо малко ми липсва в нея. Липсва ми душа. Не ме разбирайте погрешно, металът има душа, но тя е малко хладна, дистанцирана и леко надменна даже. Обаче я има… там е… и трябва да ви кажа, че реално е една много стилна и изтънчена душа, ако попадне в подходящото приложение и употреба. Сега за красотата на арматурата няма да говоря 😀 , защото тя е преди всичко оскъдна, НО неръждаемата стомана… Ах, неръждаемата стомана – тя е толкова елегантна и луксозна. Да, в строителството неръждаемата стомана е лукс, тя е класа, тя е стил. Сами разбирате, колко сериозни са моите лични пристрастия към бижутата от неръждаема стомана. За мен те носят онази особена вибрация на модерните хора. Злато, сребро… чудесно, но ние сме съвременни хора, живеещи в динамичен свят, който се променя непрекъснато… и ние се променяме с него. И ако баба ви е носила едно златно колие цял живот (‘щото златото е вечно нали 🙂 ), сега ние сме различни в различните ситуации, в различния контекст, в различните части на денонощието… сега ни се налага да сме хамелеони и не можем да си позволим да се кичим с една и съща дрънкулка, понеже тя е вечна и стойностна. Защото когато отидем на парти най-вероятно тази златна красотичка (въпреки вечността си) никак няма да ни отива на милитъри кубинките (примерно). Обаче с бижутата от неръждаема стомана не е така – те са значително по-евтини от златото и стилово са доста по-разнообразни от него… и между другото също са вечни. Да, в тях има душа… даже няколко души ако задълбаем.
Та така, реших да търся душата на метала и започнах да се занимавам с бижута. Трябва да ви кажа, че предходния ми опит с металите е изключително полезен за мен – чудесно мога да разчитам сертификатите на металите, които фабрики, цехове и работилници за бижута издават. Имам познания относно процесите за обработка и шансът някой доставчик да ми пробута боклук е доста минимизиран, защото просто знам какво и къде да гледам. И въпреки техническата ми подготовка, когато получа стока тя минава през най-щателния възможен контрол – женското око 😉 ! Да ви призная, много съм взискателна – ако нещо не е достатъчно добро за да го нося аз, то никога няма да стигне до вас… защото за мен не е най-важното да направя продажба, за мен е важно да създадем отношение, да изградим мнение за Tripin’, да знаем, че можем да разчитаме един на друг… да станем приятели. Целта ми е да се сещате за нас като оная готина марка, която ни носи усмивка и настроение, която ни дава възможност да бъдем различни и неповторими, която ни пуска смешки и музикални поздрави и винаги можем да им се обадим ако ни е тъпо и скучно – целта ни е като чуете Tripin’ да се усмихвате!

И понеже приятелите си казват всичко, ще съм благодарна за всяка обратна връзка, за всяка забележка и препоръка, за всеки коментар. Можете да ми пишете където се сетите (в Instagram, Facebook, Viber или WhatsApp… дори мейл), можете да ми се обадите – ще се радвам да ви чуя, можете да оставите отзив за нас в страниците ни в Google и Facebook.

Всичко това го написах, за да знаете, че съм готова да ви съдействам по всякакъв възможен начин и наистина вашето мнение е важно за нас (но няма да ви пусна музика и да ви оставя на изчакване като някой мил телеком)

Ясно е, че съм от приказливите, затова да обобщя : хайде да станем приятели!

Всички горепосочени пътища за връзка с нас ще откриете в секция Контакти на нашия сайт.

P.S. В следващата публикация ще има як виц, обещавам! 😉