Често задавани въпроси

Цената за доставка до Вашия адрес е 5.90 лв с ДДС. При поръчка на стойност над 60 лв. получавате безплатна доставка. Ние ползваме услугите на куриерска фирма Спиди, така че ако не желаете доставката до е до Вашия адрес, моля посочете адрес на офис на Спиди.
Можете да заплатите Вашата поръчка по няколко начина, в зависимост от личното Ви предпочитание и удобство:
  • чрез банкова кредитна/дебитна карта 
  • чрез наложен платеж при получаване на продуктите
  • по банков път
С изключение на  национални празници и официални неработни дни, стандартният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни след обработване на Вашата поръчка от нашия екип. Обикновено в работни дни поръчки, постъпили до 14'30 часа се изпращат същия ден и се получават на следващия работен ден. Поръчки, постъпили след 14'30часа се изпращат на следващия работен ден. Ако желаете по-бърза доставка, моля да се свържете с нас и ще се постараем да Ви съдействаме.
За да направите покупка в нашия магазин не Ви е необходима регистрация.  И все пак тези две минути, които бихте отделите за да направите своята регистрация, ще Ви се отплатят – регулярно организираме промоционални кампании и различни разпродажби, за които ще можем да Ви информираме или да Ви изпращаме ваучери за отстъпки ако сте в нашия лист с регистрирани потребители. Регистрацията може да бъде направена и в процеса на завършване на първата Ви поръчка.В случай, че изпитвате затруднение, не се колебайте да се  свържете  с нас на имейл info@trendtripin.com или на телефон 0888833511
Изберете си артикул, ако е необходимо изберете цвят и/или размер и натиснете бутона “Купи”. Това ще добави бижуто във Вашата виртуална количка. Ако не желаете да добавяте повече продукти, можете да прегледате Вашата количка като натиснете иконката в горния десен ъгъл. Лесно можете да редактирате продуктите в количката си. Ако имате промоционален код за отстъпка, добавете го в обозначеното поле. Когато сте доволни от съдържанието на количката, натиснете “Приключване на поръчката”. Въведете всички необходими данни  за доставка до адрес или офис на Спиди, от който бихте желали да вземете пратката си. Щом получим Вашата заявка, ние ще свържем с Вас, за да Ви потвърдим поръчката и да Ви уведомим кога да очаквате Вашата пратка.
Разбира се. Можете да върнете бижуто в рамките на 14 дни след получаването му. То трябва да бъде без наранявания и следи от употреба или корекции, в оригиналната си опакова и с придружаващата документация, тъй като в противен случай няма да можем да го приемем. Това обаче не означава, че няма да можете да разопаковате бижуто – просто Ви молим да пазите него и кутийката, в която ще го получите, в случай че решите да го върнете.
Уведомете ни на имейл info@trendtripin.com за намерението си да изпратите бижуто обратно и добавете номер на поръчка и банковата си сметка (и имена на титуляр), по която да възстановим сумата за него. Ние ще Ви върнем имейл с информация относно адреса за връщане. Сумата за доставката (ако има такава) не се възстановява. За съжаление се налага разходите по връщането на продукта да бъдат за Ваша сметка, с изключение на случаи, които налагат връщане на продукт по наша вина  (получен грешен продукт, например). В случай на пратка, върната за наша сметка, тя ще бъде приета, но ще се наложи да удържим разходите за доставката от възстановената сума за продукта. Ако доставената поръчка е с безплатна доставка и след връщане артикул или артикули без рекламация от нея тя вече не отговаря на условието за безплатна доставка, си запазваме правото да приспаднем стойността на доставката до Вас от сумата за връщане. 
Сумата, заплатена за бижуто (изключва се цената на доставката, която сте заплатили за поръчката си), ще бъде преведена по банковата сметка, която сте посочили в имейла към нас в срок от 14 работни дни след обработката на върнатия артикул в нашия офис. Не носим отговорност за грешно подадени банкови сметки, така че молим Ви внимателно да попълните коректните си банкови детайли.
Ние правим стриктен контрол на качеството на бижутата при получаването им от нашите доставчици и преди да ги изпратим към Вас. Затова се надяваме да сме свели до минимум шанса да получите дефектно бижу. Въпреки това в случай на дефект, моля пишете ни на имейл info@trendtripin.com и ние ще реагираме в най-кратък срок за да поправим пропуска си.
В момента нашият магазин функционира единствено на територията на България. В случай, че живеете извън България, но имате интерес към нашите продукти, моля свържете с нас на имейл адрес info@trendtripin.com и ще се постараем да Ви съдействаме.
Бижута Tripin' се предлагат само в нашия онлайн  магазин на trendtripin.com. Знаем, че пазаруването по Интернет понякога е трудно, затова сме се постарали да предоставим възможно най-подробно описание на нашите бижута и винаги сме на разположение ако имате нужда от повече информация – само ни пишете на имейл адрес info@trendtripin.com или ни се обадете на тел 0888833511

Не намирате отговор на Вашия въпрос? Пишете ни на  info@trendtripin.com или попълнете контактната форма долу и ще се постараем да Ви съдействаме в най-кратък срок.